darling darling sume terima kasih sudi follow :D

Tuesday, 5 June 2012

NEWBIE :D 1st time JOIN .. ahahaiii :)

haii ! okay aku da pernah post pasal XTVT ni dulu ..
tapi macam yang aku kata sebelum ni ! aku TERDELETE .. wakakaka
okay okay STOP .. mari sini aku ceritain :D

ini EVENT pertama yang aku JOIN brsama MBA JB :)
ahahaha! dgn slumber je aku datang .. say hi kat sume org ..
pastu ketawa huha huha .. pastu pegi amek gambar .. hebat dok ? ekekeke
ekceli event ni MBA KL & MBA Shah Alam
da buat dulu .. kemudian MBA JB pulak buat :)
event ni sgt osem .. VIEW yg berlatar belakang JOHOR BAHRU .. peewit!!
tak caya ? elehhhh .. xcye meh la tgok pic yg aku share ni .. wuwuwuwuw .. cekidautt >>

latar belakang JOHOR .. nice rite ?? hehe
this is ME with Sofia Elena Elfira <3
ye ini abam pemes ! sgt digilai gadis gadis ! kahkahkah .. GEkkO :)
TULANG yg sgt rajin :)
abam epul with gekko :)
ahai NICE rite ? gekko with EL :)
style :D

ini dye tukang debat MBA JB .. Amirul Al Hakim aka Miyyul .. SALUTE !! :)
Aizuddin :)
semut :)

ayah zam :)


okayyy ! da tengok ?? amacam POWER kan ? hehehe .. okayyy kalau korang nak tau .. meh sini aku bagi link MBA kat facebook >> http://www.facebook.com/MalaysiaBluesArmy .. kalau korang CHELSEA fans .. JOIN dan nilaikan ... GROUP ni memang terbaik !! siyes tak tipu :)

No comments:

Post a Comment