darling darling sume terima kasih sudi follow :D

Tuesday, 5 June 2012

MAXimum IN GATHERING .. Tanjung Tuan Port Dickson

Peewit ! ehehe .. nak tau tak ini ape .. hehe .. ini acara tahunan MBA taw .. MBA mengumpulkan ahli-ahli dari 5 region ..iaitu > Shah Alam, Kuala Lumpur, Johor Bahru, Ipoh & Batu Pahat .. kita berkumpul kat tengah tengah ...Tanjung Tuan Port Dickson ..

aku share dulu POSTER Promo :) hehehe .. SALUTE pd designer .. semua cantik wo :) ramai giler yang teruja .. termasuk la aku ! wakakaka  








siapa yang join event ni .. konpem akan igt smpi bila bila ..
BEST giler la weyh :) siyes tak tipu .. hehe ..
kejap lagi aku share pic ye .. korang tengok la ... konpem teruja :) hahaha

kami dari JB gerak pukul 1 pagi .. wuuuuu nyaman perjalanan malam .. ekekeke
total 5 kereta FULL SEAT .. hehe :) seronoknye tu memang tak dapat nak di ungkapkan ..

ini bukan event sesaje .. selain mengeratkan silaturrahim, MIG ni juga salah satu landasan utk berkongsi ilmu tentang sejarah CHELSEA .. ianya amat berguna untuk mereka yang baru minat The Blues :)
aktiviti yg diadakan memangggg PADAT dan SYOK :) takdenye nak sukaneka bagai .. haha
cross word .. bola sepak pantai .. message in the bottle ... sign poster utk di hantar kepada Anelka & Shevchenko .. MBA memang hebat .. semua dihujung jari :) hehe


okayy penat nak story ! meh sini tengok gambar gambar sepanjang MIG :) cekidauttt >>















ahaaaa ! penat aku tunggu kelembapan tenet ni .. adudududud ...aku share yg xtvt pagi dulu ye .. yang petang2 n malam lekkkkk lu :D hehehehe to be continue :) enjoy !!! :D

** kalau korang rajin .. boleh jugak tengok kat sini .. lagi banyak gambar :) cekidauttt http://www.facebook.com/media/set/?set=a.214957075258053.56786.119218901498538&type=3 / http://www.facebook.com/media/set/?set=a.214745061945921.56736.119218901498538&type=1&bef=214767598610334 ... zasssss :)

No comments:

Post a Comment