darling darling sume terima kasih sudi follow :D

Monday, 22 October 2012

keRINDUan yg amat kat blog ku ... sob3

hi ols :) aigooooo kangen banget sama blog aku ni ... nak apdet madang takde mase je .. sob3 ... *bese laa jahhhh bz kije sokmo* ekekeke ... hurmmm nanti laaa ... aku akan apdet bila aku da kumpol sume bahan bahan yg perlu di apdet.. MBA the best ... kbai

Wednesday, 6 June 2012

MAXimum In Gathering .. Part II

macam yang aku bagitau sebelum ni ... MIG takde sukaneka bagai .. hehe
so sekarang aku nak share gambar xtvt kiteorg spnjg petang MIG tu :)
cekidauttt bebeh <3 ... woot woot ...

 MESSAGE IN THE BOTTLE !! :)
inilahhh MESSAGE in the Bottle :)
berkumpul sebelum memulakan Misi Message in The Bottle ..
menuju ke tengah tengah lautan :D
mendengar penerangan barangkali .. hehe
semangat !! :)
sediaaaaaaaaaaa !!
wakil MBA Ipoh :)
MISSION Complete !!



acara bebas ! mandi manda laa ape lagi ! hehe












Tuesday, 5 June 2012

MAXimum IN GATHERING .. Tanjung Tuan Port Dickson

Peewit ! ehehe .. nak tau tak ini ape .. hehe .. ini acara tahunan MBA taw .. MBA mengumpulkan ahli-ahli dari 5 region ..iaitu > Shah Alam, Kuala Lumpur, Johor Bahru, Ipoh & Batu Pahat .. kita berkumpul kat tengah tengah ...Tanjung Tuan Port Dickson ..

aku share dulu POSTER Promo :) hehehe .. SALUTE pd designer .. semua cantik wo :) ramai giler yang teruja .. termasuk la aku ! wakakaka  








siapa yang join event ni .. konpem akan igt smpi bila bila ..
BEST giler la weyh :) siyes tak tipu .. hehe ..
kejap lagi aku share pic ye .. korang tengok la ... konpem teruja :) hahaha

kami dari JB gerak pukul 1 pagi .. wuuuuu nyaman perjalanan malam .. ekekeke
total 5 kereta FULL SEAT .. hehe :) seronoknye tu memang tak dapat nak di ungkapkan ..

ini bukan event sesaje .. selain mengeratkan silaturrahim, MIG ni juga salah satu landasan utk berkongsi ilmu tentang sejarah CHELSEA .. ianya amat berguna untuk mereka yang baru minat The Blues :)
aktiviti yg diadakan memangggg PADAT dan SYOK :) takdenye nak sukaneka bagai .. haha
cross word .. bola sepak pantai .. message in the bottle ... sign poster utk di hantar kepada Anelka & Shevchenko .. MBA memang hebat .. semua dihujung jari :) hehe


okayy penat nak story ! meh sini tengok gambar gambar sepanjang MIG :) cekidauttt >>















ahaaaa ! penat aku tunggu kelembapan tenet ni .. adudududud ...aku share yg xtvt pagi dulu ye .. yang petang2 n malam lekkkkk lu :D hehehehe to be continue :) enjoy !!! :D

** kalau korang rajin .. boleh jugak tengok kat sini .. lagi banyak gambar :) cekidauttt http://www.facebook.com/media/set/?set=a.214957075258053.56786.119218901498538&type=3 / http://www.facebook.com/media/set/?set=a.214745061945921.56736.119218901498538&type=1&bef=214767598610334 ... zasssss :)

NEWBIE :D 1st time JOIN .. ahahaiii :)

haii ! okay aku da pernah post pasal XTVT ni dulu ..
tapi macam yang aku kata sebelum ni ! aku TERDELETE .. wakakaka
okay okay STOP .. mari sini aku ceritain :D

ini EVENT pertama yang aku JOIN brsama MBA JB :)
ahahaha! dgn slumber je aku datang .. say hi kat sume org ..
pastu ketawa huha huha .. pastu pegi amek gambar .. hebat dok ? ekekeke
ekceli event ni MBA KL & MBA Shah Alam
da buat dulu .. kemudian MBA JB pulak buat :)
event ni sgt osem .. VIEW yg berlatar belakang JOHOR BAHRU .. peewit!!
tak caya ? elehhhh .. xcye meh la tgok pic yg aku share ni .. wuwuwuwuw .. cekidautt >>

latar belakang JOHOR .. nice rite ?? hehe
this is ME with Sofia Elena Elfira <3
ye ini abam pemes ! sgt digilai gadis gadis ! kahkahkah .. GEkkO :)
TULANG yg sgt rajin :)
abam epul with gekko :)
ahai NICE rite ? gekko with EL :)
style :D

ini dye tukang debat MBA JB .. Amirul Al Hakim aka Miyyul .. SALUTE !! :)
Aizuddin :)
semut :)

ayah zam :)


okayyy ! da tengok ?? amacam POWER kan ? hehehe .. okayyy kalau korang nak tau .. meh sini aku bagi link MBA kat facebook >> http://www.facebook.com/MalaysiaBluesArmy .. kalau korang CHELSEA fans .. JOIN dan nilaikan ... GROUP ni memang terbaik !! siyes tak tipu :)